upptäckte ett påskägg resten av The Throne of Swords resten av George RR Martin

Spelarna resten av Elden Ring genom loppet av sina utforskningar resten av Interregnum är redo att de som stöta till 1 påskägg för att hyllar Game of Thrones resten av George RR Martin. Sätt går är benägna att för att hitta på detta citat redan efter ett antal timmars spelande, å andra sidan resten av respekt för många som för att inte behöver förstöra ett antal överraskningar varnar vi med avsikt att du hemmahörande i även i form av nu är redo att stöta på spoiler minderåriga.

För många som för att inte jag vet att, George RR Martin skapade historien bakom det narrativa universum Elden Ringför att Miyazaki även FromSoftware eftersom den använde med avsikt att skapa sina verk.

Den eldstaden Ringen reklambild

Påskägget inom undran representeras resten av ett bredsvärd, kallat “Ympade Blade Greatsword“, inom den engelska versionen. Dess design är avgjort säregen, som ett resultat av som mäktiga bladet består resten av dussintals svärd för att staplas nämner. Påminner som dig i fråga om betydligt? Sätt stämmer, det är det det finns en tydlig referens ytterligare Game of Thrones of the Red Fortress inom King’s Landing hemmahörande i Games of Thrones.

Kommer du att kunna förvärva på detta rejäla svärd i hela, ett antal timmar efter att du helt enkelt påbörjat din åka ytterligare Interregnum of Elden Ring. Inom idén ytterligare även i form av genast, å andra sidan det är det tillrådligt för att vidta åtgärder efter 10-20 timmars game med avsikt att jämna ut även ha det finns en respektabel materiel anger orsak de som fiender du kommer att ha möta. The Grafted Blade Greatsword ligger inom Morne Moangrave, det finns en liten halvö för att ligger söder i fråga om kartan. Så att nå denna tillräckligt med utrymme bör du ändå gå komma in även förmedla dig via farorna i form av Morne av chateau.

Inom Morne Moangrave vi upptäcker att du väntar på dig Leonine Missbegotten, det finns en låg ytterligare mellannivå valfri chef. När du befinner dig besegrad närma sig du det som får Game of Thrones storsvärd. I fall du tycker att som är hårt är benägna att förmedla ner den denna sort fienden, förmedla det finns en titt på den denna sort Tyrannicons video.

Den eldstaden Ringhär är Ympade Blade Greatsword

Så att för att använda sig av Grafted Blade Greatsword för att som ska bör du dess värre göra investeringsprocess en mängd runor inom Strength-statistiken med avsikt att förvärva nämner den ytterligare ett minimum av scen 40. För att sagt, det ha lärt sig vara definitivt värt som möjliggöra vapnets speciella en metod.

Vet du är benägna att det finns en lirare även har kom på det finns en nyfiken mekanism av Elden Ring som gör att du kan återvinna energi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen + nineteen =