Camp Cretaceous Pack närma sig, med ursprung i Netflix-serien

Jurassic World Evolution 2 är på ett sätt tenderar att expandera och extra genom användning av ankomsten resten av det finns en ny DLC, genom användning av titeln Camp Krita Dinosaur Packinspirerad resten av den animerade serien Gemensamma Pictures Dreamworks, publicerad inom Italien den Netflix.

Camp Cretaceous Dinosaur Pack närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig med ursprung i8 mars 2022 för att stödja Jurassic World Evolution 2 ytterligare ett värdet resten av 9,99 euro på PC, PS4, PS5, Xbox One även Xbox Series X | S, introducerar det finns en ny serie förhistoriska arter inom spelets interna lista även öppnar därför citerar nya möjligheter även i fallet med resten av sporten.

I ett försök att vara det exakta så är som två nya dinosaurier, två nya varianter resten av nuvarande arter även 8 skinn, alla de delar relaterade ytterligare den animerade serien Camp Cretaceous. Inom vi upptäcker att vi en av många Dr. Henry Wus första hybridskapelser, Scorpios Rex, ganska mycket skräckinjagande köttätare erkända för att stödja sin aggression.

2:a nya dinosaurien är Monolophosaurus, det finns en en annan medelstor köttätare med ursprung i center resten av juraperioden och eftersom dessutom kännetecknas resten av avgjort störande huggtänder även klor. I fallet med variantervi upptäcker att vi två växtätare nuvarande inom Netflix-serien: den fridfulla Ouranosaurus även Kentrosaurus.

I ett försök att observera genom användning av dessa nya varelser finns som 8 skinn för att stödja dinosaurier: Bumpy the Ankylosaurus, Toro the Carnotaurus, Big Eatie the Tyrannosaurus rex även trion Baryonyx Grim, Limbo and Chaos. Mot dessa kan också två glödande skins imponerade resten av Parasaurolophus Lux.DLC:n inom undran närma sig kollektivt genom användning av det finns en utan kostnad ersätta för att ger till ett par nya även förbättrar betydligt på sporten inom undran.

I ett försök att lära känna som högre hänvisar vi ytterligare Jurassic World Evolution 2 recensiongame för att för tillfället sålt ca en miljon exemplar.

Leave a Reply