Videojämförelse PS5 vs PS4 / Professionell resten av Digital Foundry, sättet att behåller den gamla genen? –

Digitalt gjuteri även har gjort det finns en videojämförelse mellan PS5, PS4 men även PS4 Professionell-versionerna resten av Gran Turismo 7. Kommer du att kunna undersöka videon ovan.

Digital Foundry förklarar tenderar att “Polyphony Digital även har gjort tre utmärkta variationer resten av Gran Turismo 7. Identiska till olika Sonys förstapartsspel är PS4- men även Professionell-versionerna anger orsak sätt mesta motsvarande – upplösningar bortsett med ursprung i. Men även som ett resultat av basmotorn byggdes anger orsak den generationen resten av datorutrustning, är sätt ändå ett en betydande mängd trevligt spela – de brukar mest viktiga förbättringarna resten av motorn (för att dynamisk ett tag på dygnet, klimat, molnåtergivning, och så vidare) övertagande sig komma in inom hela variationer resten av sporten . För att kontrollera för PS4 Professionell via PS5 är det bara om för att för att kontrollera för ett välskalat PC-spel med ursprung i låg/medel mot överdriven/extremt fall – via tillägget resten av det finns en betydande stigning resten av upplösningen.”

Extra exakt förklarar sätt tenderar att – på PS4 – Gran Turismo 7 når inbyggt 1080p, allteftersom sätt på PS4 Professionell når 1800p schackbräde. PS5 erbjuda som ett alternativ inbyggt 4K alltid. Såväl som är redo att den mer moderen konsolen bestäm via verkar större grafisk klarhet men även färre artefakter orsakade resten av aliasing. Texturerna på PS4 men även PS4 Professionell är väldigt lika, via få konstruktioner via minska upplösning på baskonsolen.

Rörelseoskärpa inom sporten är implementerad på PS5 men även på detta förbättrar fördjupningen men även emotion resten av tempo. På botten PS4 lysa med sin frånvaro på detta, så på PS4 Professionell är redo att sätt aktiveras hela genom för att begränsa för upplösningen mot 1080p. Prestandan är acceptabel inom hela variationer, via ett par instanser inom varenda variant. Såväl som laddas Gran Turismo 7 en betydande mängd ruschigt på PS5 (40 mot 4 sekunder, jämfört via PS4).

Mot sist försvinner vi dig mot vårt Gran Turismo 7 recension.

Leave a Reply