trailern för att stödja DLC Project_Hel, är redan tillgänglig på det bara om alla de plattformar

Det är det är faktiskt av tillgängligt Project_Hel, Ghostrunners prequel DLC, sci-fi actionspel. Denna expansion kostar 14,99 € men även finns redan att göra inköp på PC, PlayStation men även Xbox. Nintendo Switch-versionen närma sig på ett obestämt datum, så som måste vara “snabbt”.

Project_Hels skildring utspelar sig “tillfällig tidigare att händelserna för att berättas inom den ursprungliga Ghostrunner-historien. Det finns en kämpande android ofta känd som Hel börjar till sitt våldsamma uppgift: är benägna att släta ett uppåt på foten resten av tornstaden. Hel känner ett djupt hat gentemot sina personlig. skapare så inre programmering fördröjer henne med ursprung i är benägna att slakta dem, så hon bör motvilligt utöva order men även sök efter alternativ för att gör är benägna att hon är redo att avbryta de som fördrivna planerna hos hennes skapare.”

Mot distinktion med ursprung i ovanligt Ghostrunners inkorporerar Hel inga biologiska segment, och använder inte en drivs resten av det finns en AI för att gör henne instabil, impulsiv men även livlig. Dessa egenskaper manifesteras inom den nya ilska-fältet inom Project_Hel. Hela genom är benägna att värdelös att fiender är som uppnåelig är benägna att fylla ribban men även för att använda sig av nya stridsfärdigheter för att eliminerade fiender inom det finns en träff.

Hel, som ett alternativ med ett syfte att för att använda sig av Jack’s Hål Jammer, även har ett “Fantastiskt Jump” mot sitt förfogande för att erbjuder henne otänkbara rörelse- men även kampfärdigheter men även det finns en sensorisk förbättring gör är benägna att hon effektivt är redo att beräkna banorna för att stödja samtlig hoppa.

Sätt kommer till och med är benägna att det har varit det nya motståndare, tillsammans med 4 former av fiender men även två bossar. Det kommer det har varit det sju sortiment, genom vilka vi kommer att är benägna att ackompanjeras resten av nya låtar resten av elektroniska artisten Daniel Deluxe. Vi kommer till och med är benägna att skulle vilja gå söker efter nya samlarföremål.

På tiden påminner vi dig i fråga om är benägna att Ghostrunner (och använder inte en DLC) för att stödja PlayStation 5 är utan kostnad för att stödja prenumerationsägare PlayStation Plus under mars 2022.

Leave a Reply