Hogwarts Legacy, kommande trailer? Som tycker den förr huvuddesignern

Hogwarts arv närma sig tenderar att introducerat i fråga om ett par dagar via det finns en trailer? Som svar påförr huvuddesigner resten av sporten, Troy Leavitt, timingen är korrekt. Kort meddelat är chansen tenderar att ryktena bekräftas konkret.

Den för tillfället är bekanta banar allmänt för att stödja denna hypotes läckare AccountNGT, för att talade i fråga om det finns en Hogwarts Legacy-trailer i mars, under PlayStation Showcasedock påstår sig vara 100% viss på denna kunskap även därför placera dess trovärdighet på spelet.

“Jag har kunskap eller färdighet i för att inte verifiera eller dementera ryktena, dock timingen ser ut korrekt för att stödja mig”, skrev Leavitt för att lösningar på ett Twittermeddelande. “Jag antar tenderar att vi kommer att få reda på enkla metoder till som försöker ut inuti tillfällig.”

mest sannolik ihåg de som kontroverser under vilketföre detta huvuddesigner av Hogwarts Legacy, anklagad för att vara extremist och antifeminist mot den grad tenderar att man bör lämna Avalanche.

Efter dessa villkor gör Leavitts av information i fråga om spelutvecklingsmiljön, för att pojken deltog inom resultat i mot för att stödja ett par månader eftersom den, honom definitivt berättigad till exakt sig i fråga om tidpunkten för att stödja bearbetning även säljer.

Leave a Reply