återkomsten resten av det finns en “extremt extraordinärt populär” serie närma sig tenderar att tillkännages inom den tipsa resten av 2022, med hjälp av ett status

I rad med ett status, för att vi omgående föreslår tenderar att {du tar} i form av det finns en nypa salt, Sony närma sig tenderar att tillkännage ett nytt PS5-spel inom fjärde kvartalet 2022som kan att fokusera på återkomst resten av det finns en “extremt extraordinärt populär” serie.

Tipset närma sig med ursprung i VGnewsinsider, för att de som mest uppdaterade månaderna även har gjort sig uppmärksammad inom panoramat resten av deep throats hela genom tenderar att för tidigt gissa ett antal tillkännagivanden, bland annat som med ursprung i Pokémon Scarlet att tillägga Violet för att, som svar på honom, resulterade inom tenderar att hans huvudsakliga Twitter-konto stängdes. . I rad med de som skyldigheter mannen delat är sporten inom höra sig för ca 70 % klar vilket betyder att, i fråga om indiskretionen verkar vara noggrant, är redo att lanseringen ske redan hela de som första månaderna 2023.

Vilket spela handlar som i fråga om? Mysterium. Insidern säger tenderar att mannen även har extra kunskap för att separera i fråga om som, å andra sidan väntar på och extra erkännande med ursprung i sina källor. Vi upprepar, leverera som alltsammans i form av det finns en nypa salt.

Sätt finns inom hela instanser gott i fråga om “extremt extraordinärt i stil” serier (det finns en definition för att inom hela instanser försvinner område med hjälp av antal avkodning) med ursprung i PlayStation Studios för att jag skulle inte ha förmågan att glädja PS5- att tillägga PS4-spelare i form av sin eventuella återkomst. Uncharted att tillägga Jak att tillägga Daxter med ursprung i Naughty Dog, Wipeout, Sly Cooper att tillägga Twisted Metal bara för att så att ge ett antal instans, resten av vilka ett antal bland annat även har varit huvudpersonerna inom ett antal rykten för att cirkulerat hela de som mest uppdaterade åren och eftersom men för att inte även har hittat någon person officiell lösningar . Kort påstått, vi kommer att få låt oss.

Parallellt intensifieras ryktena i fråga om det finns en möjlig PlayStation Showcase i mars, med Hogwarts Legacy bland de möjliga huvudpersonerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + 13 =