Guardiola: Kriget är genom summa pengar, samma identiska sak hände inom Syrien, Pelstina men även Jugoslavien!

Manchester City konfronterad på söndag klockan 17:30 stadsrivalen Manchester United inom derbyt som kan att fokusera på den åttondel tjugo omgången inom engelska Premier League.

På presskonferensen gå igenom den denna sort matchen Pep Guardiola Mannen talade dessutom i fråga om situationen inom Ukraina efter den militära invasionen resten av Ryssland. Inom sitt ordställe nämnde Manchester City-strategen dessutom situationen inom Jugoslavien.

”Du kommer att behöva nuvarande solidaritet, dock det är det enkom gest. Politiker är denna sort så att hålla sig borta från sådant, men även sätt pågår så att de förhåller sig alldeles inkompetenta. Vi försöker sådana utfärdar som ett resultat av de som för att inte kan göra något! “Sätt pågår för att inte p.g.a. flaggan, landet eller annat, sätt denna sort pågår p.g.a. summa pengar.”

”Oskyldiga folk dör, sätt hände inom Syrien, Pelstina men även Jugoslavien. Individer dör bara för att p.g.a. två. I fråga om sätt för att inte fanns bara några få summa pengar, jag skulle inte för att inte på detta krig vara sätt heller. “Kriget även har pågått inom åtta, 9 dagar för tillfället är, Nato men även den eu organisationen är totalt inkompetenta”, uttalas Guardiola.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + six =