grav besvikelse för att stödja Microsofts VD

0

[ad_1]

De som son Resten av Satya NadellaZain, är dog på det finns en ålder resten av bara för att 26: det är det det finns en allvarlig besvikelse för att stödja VD:n för att stödja Microsoft. Pojken hade lidit resten av cerebral pares hemmahörande i födseln.

Utsedd Microsofts vd 2014, Satya Nadella även har hela tiden brytt sig i fråga om den position firman men även Xbox-divisionen även har utfört i ett försök att stötta individer genom användning av hela sorter av på handikapp.

Tänk bara för att mot instans på genomförandet resten av teckenspråk i Forza Horizon 5klXbox Adaptive Controller men även ett antal olika initiativ dessutom för att hänvisar till operativsystemet Windows men även dess tillgänglighetsfunktioner.

Satya Nadella genom användning av sin fru men även son

“Zain närma sig är benägna att visa sig vara ihågkommen för att stödja sin eklektiska musiksmak, sitt strålande leende men även den massiva nöje mannen gav mot sin hushåll men även hela individer som vårdas honom”, säger Jeff Sperring, VD för att stödja barnsjukhuset.

Ett upptäck för att delas resten av Microsofts chefer, för att informerades resten av Nadella i fråga om vad för att hände, genom användning av det finns en begäran i fråga om är benägna att rikta idéer men även böner mot sin hushåll.

[ad_2]

Leave a Reply