Rangers och använder inte en tittare kontra Zvezda?

UEFA inledde det finns en utredning kontra skotska Rangers få dagar tidigare än Europa Leagues åttondelsfinal kontra Red Star.

Inom matchen kontra Borussia Dortmund inom Glasgow gick Rangers-fansen komma in på planen även stoppade matchen. European House of Football även har inlett det finns en utredning även Rangers även har meddelat fallet.

“Vi förfogar över nolltolerans varje gång sätt släpps kl åskådare för att är tillgängligt i på planen. Av fogor för att räddningar av ungar att återvända komma in på sektorn närma sig är benägna att visa sig vara till saker med hjälp av disciplinära botar resten av klubben. “Idrottsman närma sig är benägna att förbjudas att erbjuda tröjor till människor som är tillgängligt i på planen”, uttalas Glasgow Rangers.

En av många de som möjliga straffen med hjälp av Rangers är är benägna att spela matchen kontra Zvezda den 10 mars hantera tomma läktare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five + 20 =