Pandev: Jag hände åt Parma som ett sätt att jag föreställa tenderar att vi är redo att nå slutspelet!

0

Goran Pandev behöver inte varit i form av inom Parma på två veckor p.g.a. kroppsskada, även är faktiskt hade mannen det finns en intervju anger orsak “Sportaktiviteter Italia”.

Den den här typen ormen Pandev flyttade plötsligt hemmahörande i Genua åt Parma genom vilket mannen försvarar den legendariske Buffon för att anger orsak två dagar av den anledningen som förlängde sitt kontrakt i form av “mejerierna”. Pandev identifierade att pojken är lycksalig inom Parma.

“Jag fokuserad på Parma även jag jobbar utmattande som ett sätt att komma igen på planen. Jag jobbar i form av terapier även träningar på samma gång, så jag hinner för att inte tänka på att på annat. “Jag koncentrerar mig på Parma som ett sätt att komma igen på planen förr även avlasta mina lagkamrater.”

“Jag upptäckte det finns en hushåll inom Parma även jag väldigt glädjefylld. Jag visste tenderar att jag jag skulle inte komma åt en massiv medlemskap i form av vackra följare, även president Kruse överraskade mig som ett resultat av varenda tågkontrollerat är i form av oss. Pojken bryr sig faktiskt i fråga om oss alla de och det är det viktigt anger orsak spelarna. Jag behöver det helt nuvarande varje liten sak på planen, jag behöver ändå göra mål som. “Jag hände som ett sätt att jag föreställa tenderar att vi är redo att nå slutspelet även när vi ligger efter.”

Buffon även Pandev är namn för att satt rejäla antydan inom calcio, även är faktiskt är de som lagkamrater.

“Jag glädjefylld anger orsak Gigi, pojken är det finns en anger orsak världsfotbollen. “Jag förstår hur en betydande mängd mannen bryr sig i fråga om som den här typen laget även jag föreställa tenderar att han kommer återvända åt Parma genom vilket som behov till”, uttalas Pandev.

Inom de som första matcherna anger orsak Parma även har Pandev redan gjort sitt första mål som.

Leave a Reply