FIFA närma sig tenderar att öppna det finns en extraordinär övergångsperiod anger orsak idrottsman för att försvinner Ryssland

Världsfotbollsorganisationen (FIFA) även har föreslagit det finns en ny övergångsperiod inom idag för att det är utländska idrottsman är redo att lämna ryska golfutrustning.

P.g.a. kriget inom Ukraina behöver massor av fotbollsspelare lämna Ryssland. Som polska fotbollsförbundet även har föreslagit FIFA tenderar att en hela gäng idrottsman inom den ryska ligan behöver lämna sina golfutrustning.

FIFPro krävde förra helgen tenderar att hela idrottsman uttryckligen jag skulle inte ha förmågan att vi säger att citerar sina kontrakt genom användning av ryska golfutrustning mot klubbens begränsning även tenderar att FIFA accepterar dem för att fria mäklare.

Ryska fotbollsklubbar, såväl för att landslaget, även har eliminerats ifrån hela ecu tävlingar, vilket bara för att försvinner som inhemska mästerskapet. P.g.a. sanktionerna för att västländer införde gentemot Ryssland, lämnades massor av golfutrustning utan ut en tillräckliga inkomster med avsikt att betala löner mot sina idrottsman.

FIFA funderar på allvarligt tenderar att öppna ett nytt minitransferfönster denna månad för att det är utländska idrottsman ifrån ryska golfutrustning är redo att för att hitta nya golfutrustning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − fourteen =