video Gabe Newell hemmahörande i Valve enheten, rapporterna har varit sanna

Förra helgen fick vi avslöja ett antal användarrapporter, genom Reddit, för att hävdade tenderar att Gabe Newell, chef anger orsak Valve, personligen levererade ett antal prylar av Steam däck. Vi hade ingen person medgivande på vad för att hände, som ett minimum för att inte förrän är faktiskt. De som Valve officiella video för att kommer du att kunna låt oss titta på ovan bekräftar företagets initiativ.

Inom videon vill vi Gabe Newell Valves nya spelmaskin – Steam Deck – till ett par köpare. De som utvalda är hemmahörande i Seattle-området, för att ligger på kort avstånd Valves huvudkontor (ligger inom Bellevue). Tydligt reste Gabe Newell för att inte halvvägs för hela Förenta staterna som ett sätt att ett antal konsoler. Sätt fina är tenderar att de som utvalda fick sin gadget .

Dessvärre har varit för att inte hela hemma. En av många köparna, för att redan hade rapporterat på detta genom Reddit, har varit på ledighet den dagen via kompisar även som har varit hans fru för att hämtade paketet. Kvinnan jag märkte ändå för att inte tenderar att hon har varit framför Gabe Newell även frågade misstänksamt varför som fanns kameror som ett sätt att spela kommer in alla delar. Sätt har varit ett missat händelse anger orsak personen som, det är det totalt klart.

Inom videon ha lärt sig att vi dessutom låt oss titta på tenderar att tre personer, för att lastar det finns en lastbil anger orsak det finns en flytt, har fått kontaktade av Newell även kommer att få varsin Steam Deck. Återigen närma sig som mot information vi redan hade upptäckt: det framstår som tenderar att de som tre för att inte hade beställt konsolen, så som har varit det finns en en present hemmahörande i Valve, ett fantastiskt händelse det som får bara lite “utan kostnad” kommersiella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =