Minamino via två mål som tog Liverpool åt kvartsfinal inom FA-cupen

Ett antal dagar efter du kommer att behöva lyft Ligacuppokalen (Carabao Cup) nådde Liverpool-spelarna det finns en 2:1-seger genom Norwich inom FA-cupens åttondelsfinal grund av Takumi Minaminos två mål som på bara för att 12 min. Southampton kan också vara inom åttondelsfinal dessutom eliminerar West Ham via utmärkta 3:1.

Minamino sköt inom den tjugosjunde dessutom trettionionde matchminuten med hjälp av det finns en 2-0-ledning inom paus, tidigare än tysken Lucas Rup gjorde de föregående minuterna intressanta dessutom reducerade åt 2:1 inom den 76:e minuten.

På St. Marys gav Roman Perrault Southampton ledningen inom den 31:a minuten, tidigare än Michael Antonio kvitterade med hjälp av Hammers inom den 60:e minuten. Kapten James Ward-Prouz ägde rum inträffade igen hemmahörande i straffpunkten 9 min efteråt, tidigare än Armando Broya bekräftade segern inom den 95:e minuten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen + 4 =