Ezio Auditore da Firenze ifrån Assassin’s Creed 2 närma sig, med hjälp av det finns en läcka

0

Ezio Auditore ifrån Florens, huvudpersonen inom Assassin’s Creed 2 dessutom dess uppföljare, jag skulle inte vara kapabel till göra sin återkomst. För att inte inom ett Ubisoft-spel, utan ut en inom Fortnite. På detta är vad för att rapporterades resten av det finns en läcka, för att dessutom foton på Ezios form i hela, Battle Royale.

För att kommer du att kunna låt oss inom tweeten under närma sig Ezio Auditore da Firenze är benägna att det har varit det tillgänglig inom två varianter: det finns en i form av huva dessutom det finns en utan ut en. Karaktären är väldigt lik originalversionen för att dök citerar inom Assassin’s Creed 2, uttryckligt varje gång sätt släpps kl den vita kostymen. Såväl som är redo att den klassiska hackan resten av Fortnite-karaktären bli ersatt resten av sätt gömda bladet som kan vara ibland med hjälp av serien.

Fortnite är på sätt den här typen laget det finns en agglomeration resten av samarbeten. Genom de som mest uppdaterade åren även har karaktärer för att Kratos ifrån God of War, Ta tag i Chief ifrån Halo, karaktärer ifrån Resident Evil, Gears of War, Horizon Zero Dawn dessutom fler introducerats. Ezios ankomst är ingen person konstighet.

Såväl som, bland de många antal nya funktionerna som kan snabbt, bör det finns en dessutom inkluderas ny hud från Marvel-världen: enligt en läcka har även detta avslöjats.

Leave a Reply