ett “fenomenalt” racingspel inom den tekniska analysen resten av Digital Foundry

Gran Turismo 7 passerade dessutom hela förstoringsglaset resten av Digitalt gjuteri genom användning av det märklig teknisk utvärderingsdestination resten av den brittiska kolumnen, för att fick högt poäng på det helt nya racingspelet med ursprung i Polyphony Digital bedömdes för att “fenomenal” resten av redaktionen.

Baserat på vad för att rapporteras inom artikeln, genom användning av tillhörande video, ser ut som om Gran Turismo 7 tydligt byggas på basis resten av Gran Turismo Sportär inom energi a ett det allmänna utmaningmed hjälp av PS4 dessutom PS5, genom användning av bara några få punkter genom vilket utvecklarna även har kunnat tjäna på PS5-hårdvaran högre hela genom är benägna att inklusive till ett par fler delar dessutom utöka bara några få .

genom vilket upplösning på PS5 är det inbyggt 4K, genom användning av högre texturfiltrering, skuggkvalitet dessutom reflektioner än på PS4 dessutom vad vi förfogar över sett inom Gran Turismo Sportaktiviteter. Hela spelandet finns det det finns en “per pixel” rörelseoskärpa för att förbättrar känsel resten av rörelse bara lite samtidigt den förbättrar den det allmänna synliga kvaliteten jämfört genom användning av GT Sportaktiviteter.

Sannolikheten är benägna att implementera strålspårning, rapporterar Digital Foundry, infogar för att inte den den här typen grafiktekniken inom sporten: strålspårning används med avsikt att hantera med reflektioner å andra sidan bara av utomhus det exakta sporten, d.v.s. hela repriser eller inom fotografiskt läge dessutom inom menyerna, vilket sänker bildhastigheten ytterligare 30 fps. Hela genom är benägna att behålla prestandaläget förblir sporten på 60 fps utan ut en ray tracing inom alla de antal villkor.

Det finns en en annan betydande förbättring inom PS5-versionen resten av Gran Turismo 7 är laddningstiderdrastiskt reducerade jämfört genom användning av de på PS4 dessutom PS4 Professionell, för att vi dessutom även har sett inom jämförelse video mellan de antal versionerna, genom användning av det finns en lägre resten av tiotals sekunder på bara några få förvärva andra på det efterföljande gen-konsol, utöver det finns en generell stigning resten av detaljnivån med hjälp av inställningarna.

I fallet med det efteråt hävdar Digital Foundry är benägna att det ändå finns område med hjälp av utvecklingar på detaljnivån med hjälp av situationervilket inom säkert omständigheter är redo att tyckas {för enkelt} i fråga om man tittar på det noggrant, förråder sitt ursprung för att det finns en Gran Turismo Sportaktiviteter bara lite, å andra sidan Polyphony lyckades i alla fall ge varje liten sak ett vackert en blick, dessutom grund av med mild dessutom klimatförhållanden .

I fallet med effektivitetsklänning resten av Gran Turismo 7, hela sporten på PS5 lyckas sporten bibehålla 60 fps på ett rätt stabilt betyder, å andra sidan det finns specifika förhållanden genom vilket flytbarheten är redo att skära ner: inom testet för att utförs pågår på detta på Trial Mountain, inom antal andra resten av observerar, dessutom när som helst banorna är i synnerhet lastade genom användning av fordon dessutom på händelser då belysningen uppmanar att ge tillbaka extra ta lite tid, möjligen genom användning av börja med ursprung i den slutlig positionen på startgallret dessutom genom användning av display skärm speciellt full resten av effekter för att ges resten av närvaron resten av de olika bilarna synliga på spåret.

Dessa brister, i enlighet med Digital Foundry, jag skulle inte frivolöst vara kapabel till korrigeras genom användning av programvara resten av dynamisk upplösningsskalning eller genom användning av hjälp med hjälp av VRR, å andra sidan den 2 spekulerat till för att inte resten av sporten. På samma identiska betyder är redo att dessa krävande förhållanden göra är benägna att bildhastigheten för att läggs på 30 fps inom strålspårningsläge dessutom sjunker.

Inom övrigt även har vi dessa dagar dessutom avslöjat vårt Gran Turismo 7 recensiongenom användning av utgången resten av embargot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × five =