vi pratar i fråga om Ampère-arkitektur att tillägga DLSS 2.2

Nintendo Switch Professionell, eller Nintendo Switch 2, även har sprungit citerar ifrån informationen för att stulits ifrån Nvidia hela de som mest uppdaterade timmarna. Vi pratar i fråga om arkitektur Ampere att tillägga hjälper med hjälp av strålspårning att tillägga DLSS 2.2. Extra det exakta kommunicera läckan i fråga om “nvn2” för att ett grafik-API med hjälp av den nya versionen av konsolen.

Att kunna rapportera kunskapen hade varit moddern Nikki, välkänd på Nintendo Switch-scenen, för att dessutom avslöjade det bästa sättet att uppgifterna går igen åt 2019, ett signal baserat på henne på tenderar att Nintendo Switch Professionell förväntades hela de som mest uppdaterade åren, å andra sidan som hade varit uppskjutenmed all sannolikhet p.g.a. den stora framgången i form av Nintendo Switch, för att rådde rörelsen tenderar att sakta ner ur teknisk synvinkel.

Efter alla är på detta stulen kunskap, så som ska tas för att som. Icke desto mycket mindre bör man komma glöm inte att alla de information för att läckt ut ifrån de som gamla datastölderna för att Nvidia lidande från även har bevisad sig vara välgrundade att tillägga även har bekräftats i form av tiden. Varje gång alla delar närma sig omkring, vilken anledning jag skulle inte det finns en sådan stor ha att skriva ner låtsas doc med hjälp av internt bruk?

Sanningsfasetter är tenderar att denna läcka bekräftar den partiella godheten hos gamla rykten om Nintendo Switch Proför att resultat i åt det finns en viss punkt bör ha funnits inom Nintendos planer, bara för att med avsikt att skrinläggas eller bara skjutas citerar, åt förmån med hjälp av den mildare Nintendo Switch OLED.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 3 =