Valve behöver för att inte är benägna att du öppna konsolen, låtlektioner den “åt proffsen för”

Steam däck som anländer åt spelarnas fastigheter, eller som ett minimum dem som förbeställt som off date. De som flesta kunders behöver bara för att spela obegränsat i form av game på sitt bibliotek, så olika är redo att förvandlas till frestade är benägna att inklusive vantarna på hårdvaran hela genom är benägna att öppna konsolen. Valve avråder extremt med ursprung i på detta att tillägga ber dig det tillståndet proffsen för göra som i fråga om nödvändigheten komma upp, i fråga om för att inte Valve .

Att tala för i form av sten, papper, hagelgevär, Pierre-Loup Griffais – Ventilingenjör – nämnde, “Vi rekommenderar är benägna att reparationer lämnas åt proffsen för eller returneras åt Valve, anger orsak alla de sorter av bekymmer, så länge som betydligt går felaktig.”

Steam Deck inom sitt eget fodral

Griffais bekräftar är benägna att Steam Deck ska ses för att ett Linux-baserad mini-PC att tillägga pojken jag vet att är benägna att på detta kommer att få fansen är benägna att vilja göra personliga uppgraderingar resten av hardware att tillägga mjukvara. Valve försökte på grund av detta faktum göra Steam Deck så av tillgängligt för att genomförbar anger orsak följare, så på som alltsammans taget har varit den ultimata prioriteringen kompakthet, så modulariteten offrades i viss mån.

Inom ett nötskal, för de som egentligen för att inte är framför skicklig måste du hålla sig borta från är benägna att bära åt sidan Steam Deck.

Vi påpekar dessutom är benägna att ett par lyckligt även har betraktat sin Steam Deck kommer att levereras av Gabe Newell själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 5 =