Mbape går i fråga om Ibrahimovic, dock Cavani fortsätter att vara ouppnåeligt?

PSG firade igår genom användning av 3-1 kontra Saint Etienne även tog ett steg kontra titeln, även två mål som anger orsak det stora gjordes resten av Killian Mbape även nådde 156 mål som inom PSG-tröjan.

Mbape sätt finns lika ett antal för att Zlatan Ibrahimovic, så är faktiskt är mannen scen på listan genom de som finaste målskyttarna inom PSG inom historien i fråga om andraplatsen.

Fransmannen stannar troligen på olika tillräckligt med utrymme, som ett resultat av mannen bör överföra åt Real Madrid åt sommaren för att fri agent. Sätt råder ingen person tvekan i fråga om är benägna att mannen i fråga om det finns en eller två säsonger jag skulle inte klättra åt förstaplatsen mannen innehar Edison Cavani genom användning av 200 mål som.

Det är det tydligen sätt genom vilket Neymar även Di Maria även har 91 mål som hade varit även segment femteplatsen på evighetslistan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + seventeen =