Det är det ingen person försening inom Joshua-Usik-revansen, även när Usik även har återvänt mot Ukraina

0

Anthony Joshuas manager Eddie Hearn säger tenderar att sätt för att inte närma sig tenderar att visa sig vara någon person försening inom revanschen mellan hans boxare dessutom ukrainske mästaren Oleksandr Usik inom maj eller juni ens antar boxaren återvänder mot Ukraina dessutom rapporterar mot sätt territoriella försvaret.

Usik, för att knep IBF, WBO dessutom WBA tungviktstitlar med ursprung i Joshua inom september, återvände mot Ukraina efter du kommer att behöva stannat inom London så att avsluta matchförhandlingarna efter tenderar att Joshua aktiverat det finns en omspelsklausul.

“Även när det är det besvärligt med hjälp av mig tenderar att vi säger att på detta p.g.a. situationen, så går vi i rad med schemat. Ingen person inom Usik-teamet nämnde mot mig tenderar att sätt jag skulle inte visa sig vara ett par bekymmer. Jag jag vet att tenderar att pojken även har viktigare utfärdar för tillfället dessutom jag respekterar sätt, så vi sätter ihop oss med hjälp av maj eller inledning resten av juni. “Jag förväntar sig mig det som får det finns en dejt via hans promotor Alex Krasyuk snabbt, senast i fråga om det finns en per vecka eller två.”

Leave a Reply