Assetto Corsa Competizione, lanseringstrailern för att stödja PS5 även Xbox Series X | S

Assetto Corsa-tävling finns är faktiskt även tillgänglig inom det finns en det följande generations variant på PS5 Men även Xbox Series X | Svilket som spektakulära bekräftar trailer lansering publicerad resten av 505 Games.

Via det finns en grafik a 4K även 60 fpsracern för att avancerade resten av Kunos Simulations “platser riktmärket för att stödja konsolsim-racing, vilket gör tenderar att idrottsman är redo att tävla på 11 GT3-mästerskapsbanor, hade varit även det finns en noggrant återskapad genom användning av Laser-Scan-teknik för att stödja oöverträffad realism”, står som inom pressmeddelandet.

“KUNOS Simulations deltagande för att stödja äkthet även har applicerats på alla de element resten av sporten, hemmahörande i fotorealistiska klimatförhållanden, åt dynamiska nattracing, animering resten av rörelsefångst även flerkanaligt ljudsampling.”

“Utöver den nuvarande flottan är redo att förare dessutom bemästra nya BMW M4 GT3, vilket erbjuder antalet licensierade fordon åt 25. Var och en bilar även har det finns en alldeles justerbar uppsättning, 60+ av ytterligare hemmahörande i säsongen 2021 även extra.”

“Dessa unika skapelser kan tillämpas inom enkel- även flerspelarlägen för att Streck, Endurance även 24 Hours of Spa, då å andra sidan soloupplevelsen inom Assetto Corsa Competizione erbjuda lägen Yrke, Mästerskap även Free Play.”

“De som väsentligen den mest konkurrenskraftiga förarna är redo att kolla in sitt värde emot nämner åt 30 idrottsman, grund av ökningen resten av startrutorna genom användning av det följande generations konsoler, då å andra sidan multiplayer-upplevelsen är redo att anpassas alldeles grund av fair-play-rankingsystemet (för att belönar dygdiga förare! ), stabil matchmaking, utmaningar tenderar att slutföra även topplistor online- inom realtid.”

“Privata multiplayer-spel tillåta dessutom idrottsman tenderar att tävla personlig genom användning av sina kamrater. Assetto Corsa Competizione stöder dessutom ett brett urval resten av datorutrustning, hemmahörande i klassiska gamepads åt professionella racinghjul i ett försök att inklusive åt mycket mer fysiskhet även realism åt upplevelsen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 7 =