Två assist resten av Kondogbia, två mål som resten av Lodi – Atletico slog Celta

Atletico Madrid slog Celta i form av 2-0 inom den slutlig matchen inom lördagens datorprogramvara inom La Liga.

De som befintlig mästarna avgjorde efter stor ett tag det finns en match utan ut en det bara om ett par bekymmer.

Kondogbia-Renan Lodi-förhållandet även har avgjort vinnaren resten av Wanda Metropolitano. Brasilianaren Lodi, efter vänsterbackskallet, spelade dessutom för att vänsterkant inom denna match. Mannen krönte den fina matchen i form av två mål som. Kondogbia assisterade honom anger orsak varje målen.

Inom den trettiosjätte minuten träffade Lodi närmsta hörna resten av Dituros mål som i form av ett precist skott, dessutom inom den 60:e minuten accepterade mannen passningen ifrån Kondogbia off date dessutom skickade komma in bollen inom mål som, hela genom benen på den argentinske målvakten.

Atletico ligger 4 inom tabellen i form av tre den bästa poängen… större än Barcelona, ​​Celta ligger på 10:e tillräckligt med utrymme i form av 32 den bästa poängen….

Inom det efterföljande omgång besöker Atletico Betis, dessutom Celta välkomnar Mallorca.