Lampard arg på rättegången: Min treåriga dotter jag vet att dessutom tenderar att sätt har varit det finns en straff

Manchester City slog inom går Everton på “Goodison Park” i form av 0:1 inom den tjugosjunde omgången resten av Premier League.

Phil Foden inom den 82:a minuten använde mannen ett felet inom Evertons skydd men även tog ledningen, så reaktionen för att orsakade robust svar skedde 5 min efteråt.

Rodri tydligt utför i form av hänga i Citys box, så domaren Paul Tierney liksom personerna inom VAR-rummet bedömde tenderar att sätt för att inte har varit det finns en straff. Frank Lampard uttryckte sitt missnöje i form av rättegången efter matchen.

”Valet har varit extremt, sätt kan omedelbart märkas tenderar att sätt har varit det finns en straff. Domaren måste ha kallats att kunna låt oss videon. Bollen träffade Rodrigo inom hans hand, för att har varit inom ett onaturligt läge. “Dessutom min treåriga dotter jag vet att tenderar att sätt har varit det finns en straff.”

”Vi tappade det finns en den bästa poängen… p.g.a. ett execs för att p.g.a. systemet för att inte kan göra sitt jobb korrekt. “Domaren visste tenderar att sätt har varit det finns en straff men även mannen kan för att inte låt oss situationen”, nämnde Lampard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 5 =