Situationen inom Ukraina påminde honom i fråga om kriget inom Jugoslavien – Mihajlovic det praktiskt taget grät framför kamerorna 🎥

Gå igenom matchen inom Bologna ytterligare helgen fick Sinisa Mihajlovic, ta hänsyn till situationen inom Ukraina, det finns en höra sig för på sätt det som talas eller diskuteras om, samt den serbiske strategen påminde honom i fråga om kriget inom Jugoslavien.

“För tillfället är för att stödja tiden läser jag var som helst tenderar att kriget utkämpas resten av de rikliga, medans de som fattiga dör inom sätt. Jag viss på tenderar att krig för att inte är redo att och ej kommer att få vara en teknik nysta problemet. “Jag ha i åtanke en gång jag växte till europamästare via Red Star sätt hände inom mitt nation.”

“Föreställ dig villkor genom vilket du ej är redo att höra dina av äldre på ett antal veckor, du kommer har ingen aning ens i fråga om de som bor. Jag ha i åtanke tenderar att jag lyssnade på flygplan för att lyfter inom Aviano, av den anledningen som upptäckta jag en teknik tenderar att ringa min mor samt instruerade övergående för att stödja henne – i fråga om 5 min närma sig du kommer tenderar att förändras till bombad, gå ytterligare källaren. Jag tros tenderar att alla sakerna övertagande sista snabbt samt tenderar att vi inte för inte pratar i fråga om sätt snabbt. “Vi måste alla de försök efter ett förr avslut”, nämnde Mihajlovic via tårar inom ögonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − sixteen =