Adama Traore “återföds” inom Barcelona

0

Den spanska fotbollsspelaren Adama Traore även har utfört duktig av den anledningen som pojken hände ytterligare Barcelona, ​​i alla fall inom den offensiva delen resten av planen.

Inom Wolverhampton hela den mest uppdaterade dessutom det finns en halv säsongen hade varit för att inte på högsta grad. Pojken vägrade ändå för att manövrera för ytterligare Tottenham Conte pojken gillade honom väldigt en betydande mängd, dock tenderar att maskering positionen för att ytterback, vilket föreslår defensiva skyldigheter, dessutom Adama vägrade.

Anlände ytterligare Xavi inom Barcelona på inteckning via ytterligare inlösen ytterligare toppen resten av hans kontrakt. Hans övergång väckte mången kontroverser dessutom svårigheten hade varit i fråga om pojken till slut kan bidra ytterligare Xavis metoder.

Den spanske strategen utför inom det finns en 4-3-3-uppställning, genom vilket Dembele dessutom Traore byter med ursprung i ett tag ytterligare en annan på högerkanten, allteftersom Obamayang intermittent täcker den delen resten av sektorn. Adams liv inom Barcelona, ​​genom vilket pojken byggde nämner sig för att fotbollsspelare, kostymer honom självklart. Pojken även har utfört kommer in 4 assist på de som mest uppdaterade 5 matcherna dessutom även har därför fler assist per mål som av den anledningen som den 2 mest uppdaterade säsongerna inom Wolves.

Av kontinuerligt pojken spela så denna sort är redo att pojken förvärva Barcelona att handla hans kontrakt, dock denna sort är ekonomin, så det är det inte känt inom vilket läge Barcelona skulle vara inom sommarsäsong.[ad_2]

Leave a Reply