Skywalker Saga är guld, inga fler förseningar

0

[ad_1]

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Traveller’s Tales-spelet – är är faktiskt formellt inom variant Guld. Via olika fras närma sig tv-spelet för att inte lång sikt är benägna att skjutas nämner att tillägga releasedatumet, eller 5 april 2022, är bekräftat.

Kunskapen delades resten avFormellt LEGO Star Wars Game-konto, för att säger: “LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is Gold – starta Throne Room-soundtracket! Grattis åt teamet åt som galaktiska arbetet för att gjorts att kunna av tillverkning sporten. Kul sanningsfasetter: när som helst ett game är guld betyder som att som är kunna distribueras!”. Nästa, imagen för att kommer du att kunna låt oss titta på under infogas dessutom inom tweeten.

Det finns en berömd scen ifrån Star Wars, återskapad inom LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Sätt ha i åtanke vi LEGO Star Wars: The Skywalker Saga närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig på PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PS5, Xbox One att tillägga Xbox Series X | S. Sätt den här typen sporten närma sig att införliva hela 9 rejäla filmerna inom Star Wars-filmsagan. Varenda game närma sig du kommer att behöva 5 berättelseuppdrag att tillägga är redo att spelas inom fansens favoritordning. Ett fullständigt närma sig som är benägna att det har varit det 300 spelbara karaktärer att tillägga en mängd planeter är benägna att upptäcka för att Tatooine, Bespin, Endor, Kashyyyk genom användning av ett antal.

De som stridssystem består av lätta att tillägga tunga angrepp, kollektivt genom användning av Force-krafter att tillägga sprängkrafter för att flyttar kameran genom axeln anger orsak för att vidta åtgärder lossa är benägna att sikta.

För att vi instruerade inom vår artikel, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga är det mest ambitiösa LEGO-spelet någonsin!

[ad_2]

Leave a Reply