videojämförelse PS5, Xbox Series X | S, PS4 att tillägga Xbox One, bildhastigheten reserverar överraskningar

YouTube-kanalen Resero även har skapat det finns en första i jämförelse video med hjälp av Elden Ring, tillägnad PS5, PS4, Xbox One att tillägga Xbox Series X | S. Bildfrekvensen rymmer ett antal överraskningar. Kommer du att kunna undersöka videon ovan.

I enlighet med Reseros tester, Elden Ring når nästa FPS i form av de som antal versionerna:

  • Xbox One S: 25-30 FPS
  • Xbox One X: 30-35 FPS
  • PS4: 29-31 FPS
  • PS4 Professionell: 28-33 FPS
  • Xbox Series S (kvalitetsläge): 32-37 FPS
  • Xbox Series S (prestandaläge): 45-50 FPS
  • PS5 (kvalitetsläge): 40-45 FPS
  • PS5 (prestandaläge): 55-60 FPS
  • Xbox Series X (kvalitetsläge): 35-40 FPS inom gemensam (så i form av säkert toppar nämner åt 45 FPS vanligtvis)
  • Xbox Series X (prestandaläge): 43-48 FPS inom gemensam (i form av toppar nämner åt 55-60 FPS)

Sätt första intrycket är tenderar att arrangemangen Xbox Series X de verkar inte vara speciellt stabila betraktat åt bildhastighet att tillägga baserat på Resero förlitar sig på som även på kameravinkeln. Videon av konstant eftersom den i form av tenderar att göra det finns en i jämförelse av spelområdena i form av de som antal konsolerna, att kunna nuvarande detaljnivån. Jämförelsen är ändå något avancerat göra en ersättning för även förändringen av belysningen som har effekter på färgerna att tillägga uppfattningen av huvudpunkterna.

Vi påminner dig ändå i fråga om tenderar att som den här typen testet troligen gjordes i form av det finns en variant av sporten för att för att inte uppdaterades åt den ersätta för att kunders närma sig ha förmågan att för att använda sig av på lanseringen av Elden Ring. På grund av detta potentiellt tenderar att prestandan förbättras jämfört i form av vad för att anges.

Inom väntan på releasen att tillägga analysen gjord i form av det finns en förnyad version variant vara insatt i att vi undersöka internationella recensionsbetyg på Elden Ring. Du besitter betraktat tenderar att sporten blev första någonsin på OpenCritic?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 2 =