Vettel: Jag kan inte är benägna att tävla inom Ryssland

Aston Martin-föraren Sebastian Vettel även har inga planer på är benägna att tävla i fråga om Rysslands Grand Prix. På detta är tyskens inställning efter Rysslands invasion resten av Ryssland inom morse. Detta mästaren, Max Ferstappen, även har det finns en jämförbara inställning.

“Jag överväga är benägna att jag för att inte måste resa, dessutom jag kan inte är benägna att resa ytterligare Ryssland. Jag tycker att det finns bristfällig är benägna att tävla inom sätt landet. “Jag tycker synd i fråga om de som oskyldiga människorna för att dör, för att dödas resten av dumma orsakar”, säger Vettel, 34.

“I fråga om landet är inom krig, då är sätt för att inte korrekt är benägna att tävla genom vilket”, uttalas holländaren.

Baserat på kalendern närma sig Rysslands Grand Prix är benägna att äga rum den 25 september.

“Metod 1 skärmar situationen noga. För att ett antal olika förstår vi inom nuläget för att inte ge någon person specifik touch på om loppet för att står på detta system inom september. “Vi kommer att är benägna att hålla det uppe för att titta situationen noga”, säger Metod 1.

Leave a Reply