det bara om 230 hundratusentals aktiva utövare 2021 inom Förenta staterna även Kanada

0

NPD-gruppen rapporterade ett antal uppdaterade skyldigheter i fråga om med mobilspel om spelmarknaden inom Nordamerika, rapportering resten av 228,7 hundratusentals aktiva utövare mellan Förenta staterna även Kanada mitt i 2021.

Även när på detta är ett spektakulära variation av, representerar som i själva verket fakta en annan släppa jämfört genom användning av vad för att registrerades 2020, även när det är det jämförelsevis svagt. Antalet aktiva utövare på mobila plattformar även har i själva verket fakta genom användning av 4% jämfört genom användning av tidigare 12 månader, återigen i överensstämmelse med skyldigheter med ursprung i NPD Group inom samarbete genom användning av Sensor Tower.

Denna en spridning, i överensstämmelse med analytiker, jag skulle inte ha förmågan att tillskrivas en annan ny justering resten av videospelsvanor resten av kunders efter låsningsperioder för att gå efter på den ene den andre hela tidigare 12 månader. Efter den noterade toppen normaliseras antalet aktiva kunders åt betydligt minska så extra stabila siffror, ser ut som för att.

Via minskningen resten av restriktionerna ser ut konsumtionen resten av mobila online-spel ha , framför allt genom användning av hänsyn åt ladda ner resten av nya titlar även sättet att ganska mycket ett tag för att inom gemensam spenderas på dem regelbundet. För att sagt, som finns ändå en annan spektakulära användarbas, för att ändå även har möjliga marginaler med hjälp av framsteg även inom hela instanser bara för att representerar den nordamerikanska regionen, alltså en annan liten del resten av så mycket som marknaden.

Det visar sig i fråga om genrer förmodligen den mest för att använda sig av resten av utövare på mobila plattformar är pussel, teknik även pussel, för att noterade en annan framsteg på 54 % jämfört genom användning av 2020.

Leave a Reply