Barça bröt motståndet ifrån Veszprem inom olika halvlek

Barcelona säkrade andraplatsen inom tabellen inom grupp B inom EHF Champions League efter du kommer att ha slagit ungerskan Veszprem i form av 35:30 inom derbyt inom den 12:e omgången.

Veszprem hann utstå ena halvan resten av som svåra besöket samt spelade 13:13 efter de som första 30 minuterna, tidigare än detta Europamästaren bekräftade sin effektivitet inom olika halvlek samt nådde det finns en övertygande seger.

Dika Mem hade varit på finaste sinnesstämning en person befinner sig i med avsikt att spela i form av 8 mål som, samt Cindric, N’Gesan samt Gomez Abeljo gjorde 5 vardera anger orsak Barça, då å andra sidan anger orsak Veszprem gjorde Feti Omar 7 mål som samt Nenadic slutade i form av 6.

Kielce är efter gårdagens seger genom Motor Zaporozhje fortsatt ledare inom gruppen i form av 18 den bästa poängen…, Barcelona även har är faktiskt 16, då å andra sidan Veszprem ligger trea i form av 13 den bästa poängen….

EHF CHAMPIONS LEAGUE, GRUPP B

Barcelona – Veszprem 35:30 (13:13)

Porto – Dinamo Bukarest 20.45 h.

Paris Saint-Germain – Flensburg 20.45 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + five =