Villarreal återvände efter den primära chocken emot Juve, Chelsea självsäker emot Lille

0

[ad_1]

Villarreal ägde rum inträffade igen efter ett överraskande mål som efter bara för att 32 sekunder resten av Dusan Vlahovic så att göra 1-1 genom användning av Juventus, då däremot Europamästarna Chelsea slog Lille genom användning av 2-0 hemma på Stamford Bridge så att fara mot returen genom användning av en gigantisk vinst.

Så snabbt matchen resten av “Keramika” inom Villarreal startade, tystade Duшаan Vlahovi inom den 32:a sekunden resten av sin första match inom den eu elittävlingen de som spanska fansen genom användning av ett tilltalande mål som, genom användning av bara lite undsättning hemmahörande i målvakten Heronimo Rulji.

Så efter på detta bekräftade den “gula ubåten”, i alla andra fall detta mästaren inom Europa League, att det inte är det ett grupp för att ska underskattas, samt hade fler chanser än Szczesnys mål som, tidigare än inom den 66:e minuten Dani Parejo efter den dåliga reaktionen Juves skydd kvitterade mot 1:1.

Inom London, alternativt, bestämde sig Thomas Tuhel så att lämna den dyrbara förstärkningen inom klubbens historiskt förflutet, Romelu Lukaku på bänken p.g.a. “trötthet”, dock även och använder inte en honom bekräftade sig “blues” vara det finns en förstärka motståndare än detta franska mästaren.

Samt denna sort gjorde pojken mål som förtidig – redan inom den 8:e minuten, efter du kommer att ha missat två bravo chanser, tog Kai Havertz efter hörnet resten av Hakim Zijesh Premier League inom ledningen. Sätt fördubblades inom den 63:e minuten, varje gång N’Golo Cante fick ett otroligt genombrott inom motståndarens straffområde samt assisterade Kristijan Pulisic mot 2:0.