Guerrilla Games strävar i ett försök att f r ee de som grafiska buggar för att upptäckts

Horisont Förbjudet Väst även har mött brett hyllning bland ansträngning även allmänhet, å andra sidan bland de många förvärva brister även har ganska mycket av funnit det finns en närvaro resten av insekt inom något extra mängd än vad Sonys första partyspel är beteende på, som är vad Guerrilla Games fungerar tydligen aktivt.

Teamet rapporterade i fråga om officiella Reddit-kanalen, med hjälp av att koncentrera sig på antal grafiska buggar för att finns inom Horizon Forbidden West även i ett försök att för tillfället arbeta genom användning av för att reparera dem. Utfärdar är resten av antal variation även när de som inom hela instanser för att inte är synnerligen skadliga poäng: vi kommunicera i fråga om det finns en viss stamning inom Performance-läget, pop-in resten av byggnader även situationer, säkert bekymmer genom användning av Aloy-kollision genom användning av säkert segment resten av scenariot även säkert komponenter relaterade ytterligare den på säkert TV-apparater.

Inom synnerhet talas sätt i fråga om viss en spridning det tillgänglighet även visualiseringen genom användning av programvara resten av skärmar utrustad genom användning av HDR även bekymmer genom användning av artefakter även “skimrande” (ett slag skimmer) synligt på grund av det finns en definitionsanpassning inom upplösningsläge.

“Teamet strävar vaksamt med hjälp av nysta dessa bekymmer även har högsta företräde även vi siktar på är benägna att släppa det finns en ersätta så snabbt för att potentiellt”, skrev Guerrilla Games på Reddit, även inspirerade dessutom kunders att leverera förslag genom sätt officiella supportformuläret i fråga om och extra bekymmer upptäcks.

“Vi förstår din frustration även uppskattar gör allt du uthållighet, vi gör vårt största i ett försök att leverera dig igen ytterligare vildmarken, i ett försök att hålla det uppe upptäcka hemligheterna inom Horizon Forbidden West.” De som mest uppdaterade de gånger även har vi betraktat det finns en video genom användning av lanseringsfirande och statyer hela i fråga om på denna planet, tillsammans med vår såklart Horizon Forbidden West recension. Sporten spelades ändå komma in fysisk försäljning under Horizon Zero Dawn vid lanseringen i Storbritannien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + 8 =