Fury närma sig är benägna att försvara titeln inom LondonTyson Fury närma sig är benägna att försvara sin WBC-titel inom tungvikt den 23 april på Wembley Stadium inom London. Furys motståndare skulle vara hans landsman, initialt med ursprung i Jamaica, Dylan White.

Dylan White slogs i fråga om Fury genom användning av det finns en seger genom Alexander Povetkin.

Även när Fury ett antal gånger dessförinnan, även har uttalat är benägna att mannen behöver försvara titeln inom Cardiff, hände uppgifterna sent inom går natt är benägna att i fråga om en av prestigefyllda titlarna inom boxningsvärlden närma sig britterna är benägna att slåss inom London.

Fury slog ut Dionte Wilder inom september förra året även försvarade sin titel. Planer på är benägna att slåss kontra Anthony Joshua även förena alla de tungviktstitlar omintetgjordes resten av Alexander Usik, för att besegrade Joshua.

Hemmahörande i kampen på Wembley närma sig Fury är benägna att inkomster cirka 33 000 000 USD även White närma sig är benägna att inkomster 8 000 000 USD. Åt dessa summor bör läggas den del för att boxarna närma sig det som får med ursprung i tv-rättigheterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + seven =