Cyberpunk 2077, videojämförelse mellan PS5, PS4, Xbox Series X | S men även One

Cyberpunk 2077 är huvudpersonen inom sätt oundvikliga i jämförelse video mellan versionerna PS5, PS4, Xbox Series X | S men även Xbox One efter lanseringen resten av den efterlängtade patchen 1.5, kallas också “det efterföljande generationens ersätta”: vad är skillnaderna mellan de som antal versionerna resten av sporten?

För att vi alla vet att, Cyberpunk 2077 nästa generations uppgradering för PS5 och Xbox Series X introducerar två grafiklägendet finns en på 4K men även 30 fps genom användning av strålspårade skuggor, 2:a på 4K men även 60 fps och använder inte en strålspårning, inom varje fallen genom användning av dynamisk upplösning.

CD Företag REDs mål som har varit totalt klart är benägna att föra utgåvorna så intill för att uppnåelig PlayStation 5 men även Xbox Series X {till vad som är} av tillgängligt på PC, dock genom användning av alla de variationer inom fallet möjliggöra klyftan mellan de som antal hårdvarorna men även avsaknaden resten av det finns en strategier för att DLSS på konsoler, som är sätt verkliga problemet med hjälp av tillfället.

Men den är säkert variationer är redo att dessutom ses genom användning av blotta den: efter uppdateringen på både PS5 men även Xbox Series X | S även har kvaliteten på tillgångarna förbättrats, uppladdningarna blev avsevärt förr men även Night City ser ut som om extra bosatt grund av närvaron resten av ett verkar större variation av NPC:er.

Visuellt avstånd förbättras dessutom, medans bildfrekvens den är förankrad ganska mycket stadigt mot målet, vilket för att nämnts motsvarar 30 fps inom läget genom användning av ray tracing men även 60 fps inom sätt och använder inte en.

Ändå i ämnet av strålspårning, erbjuder introduktionen resten av denna strategier med hjälp av återgivning resten av skuggor synliga effekter inom säkert sammanhang, möjliggöra är benägna att just skuggorna ifrån NPC:erna projiceras botten på ett praktiskt betyder men även i grund och botten ser ut som om alla de varor med ett syfte att ta glädje av {av en större} tjocklek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + 8 =