Kan avvisade Barcelona, ​​​​accepterade erbjudandet med ursprung i Chelsea

0

Den franske landslagsspelaren Jules Cunde vägrade för att manövrera för åt Barcelona. Kundes flygplan är, i överensstämmelse med engelska medier, att hålla Chelsea-tröjan.

Kan hade dessutom intensiva förhandlingar via Chelsea inom somras. Övergången misslyckades efter tenderar att klubbarna för att inte kan komma överens i fråga om skadestånd. Chelsea erbjöd 50 000 000 euro, Sevilla insisterade på tenderar att utköpsklausulen på 70 000 000 euro jag skulle inte betalas.

Barcelona försökte, å andra sidan misslyckades via tenderar att omintetgöra Chelseas planer. Engelsmännen hävdar tenderar att regissören Marina Granovskaya lovade Kan tenderar att hans övergång närma sig tenderar att realiseras efter säsongens sista.

Klubbens chefs högra hand reagerade omedelbart efter tenderar att som stod klart anger orsak alla de inom klubben tenderar att Chelsea har fått utan ut en Andreas Christensen även Antonio Riediger inom den tipsa resten av säsongen. Den 2 misslyckades via för att lyckas med det finns en överenskommelse via klubben i fråga om nya kontrakt, de kommer lämna Stanford Bridge för att fria mäklare.

[ad_2]

Leave a Reply