Juventus behöver för att inte gå efter Manchester Uniteds Paul Pogba

Juventus är i enlighet med plikt inställda på är benägna att för att hoppa för resten av loppet med ett syfte att skriva hela Manchester United stjärna Paul Pogba. Fransmannens kontrakt i form av Red Devils går ut inom toppen resten av säsongen även mannen även har fram till denna punkt avvisat utsikterna att förlänga för sitt paktum.

Som svar på Calciomercato i enlighet med le10sportJuventus är ovilliga är benägna att förfölja Pogba p.g.a. hans potentiella lönekrav.

28-åringen tros inkomster det finns en kostnadsformat inom storleksordningen £290 000 per per vecka, vilket gör honom mot en av många de som högst tjänande inom Manchester United. Juventus är redo att ändå bromsa ner med ett syfte att matcha mittfältarens dagens löneavtal.

Paul Pogba vände utmärkt hela sin ett tag inom Juventus mellan 2012 även 2016. Pojken gjorde 34 mål som på 178 matcher anger orsak Serie A-klubben inom hela tävlingar även hjälpte mot Bianconeri vinna 4 raka Scudettos även två Coppa IItalias.

Pogba utvecklades mot top-of-the-line mittfältarna på planeten hela sin ett tag i form av Juventus.

Pojken hände mot Manchester United sommaren 2016 anger orsak det finns en då världsrekordavgift på 89 tusentals och tusentals kilo. Pogba förväntades visa sig vara spelaren för att jag skulle inte leda de som röda djävlarna mot det finns en Premier League-titel, även spelaren kring vilken klubben kan konstruera det finns en trupp.

Pogba även har hjälpt United att förverkliga det finns en Europa League-titel även det finns en EFL-cup. Pojken även har gjort 39 mål som på 217 framträdanden inom hela tävlingar anger orsak Red Devils, å andra sidan även har säkert för att inte levt citerar mot drömmarna hela sina 5 även det finns en halv säsonger på Old Trafford.

Även om mannen bekräftade glimtar resten av sin potential hela sin ett tag på Old Trafford, även har Pogba blivit utmattande kritiserad anger orsak sin inkonsekvens även knapphet på lust. Mittfältaren hade varit extremt bifogat mot det finns en flytt med ursprung i United förra sommaren, å andra sidan valda för att stanna på Old Trafford.

2018 års FIFA World Cup-vinnare även har gett åtta assist även gjort ett mål som på 18 matcher anger orsak Red Devils den den här typen säsongen. Fransmannen även har ändå fram till denna punkt avvisat utsikterna att förlänga för sitt kontrakt i form av klubben även i enlighet med plikt även har mannen centrum inställt till 1 flytt med ursprung i Manchester United.

Juventus även har i enlighet med plikt prioriterat är benägna att värva det finns en mittfältare av topp av sortiment inom sommarsäsong. Klubben är redo att ändå bromsa ner med ett syfte att ha rekommendation i form av Pogbas avlöning även närma sig därefter kommer att är benägna att släppa sitt nyfikenhet anger orsak fransmannen.

🚨 Paul Pogba tänker göra en återkomst till Juventus i sommar, när hans kontrakt med Manchester United går ut. Han måste dock gå med på att minska sina lönekrav.(Källa: Il Bianconero) https://t.co/ew6Ucq4ZuH

PSG närma sig att vägleda loppet i fråga om Manchester United-stjärnan Paul Pogba

Kollektivt i form av Juventus, franska giganter PSG ansågs även vara har intresse resten av är benägna att värva Manchester United-stjärnan Paul Pogba. Ligue 1-klubben är ett resten av förvärva grupp på planeten för att jag skulle inte ha rekommendation i form av 28-åringens löner.

Såväl som tros PSG vara angelägen i fråga om är benägna att värva det finns en mittfältare av topp av sortiment mot partnern Marco Verratti även Idriss Gueye inom center resten av parken det följande säsong. Paul Pogbas en avslappnad, kreativitet även öga anger orsak mål som gör honom mot sätt perfekta transfermålet anger orsak PSG.

🚨 PSG förhandlar i fråga om är benägna att värva Paul Pogba, varje gång hans Manchester United-kontrakt går ut inom sommarsäsong. (Leverans: ESPN)

Leave a Reply