Rayos “svarta” serie av konstant – fjärde nederlaget inom rad

Rayo Vallecano är efter den vackra första delen resten av säsongen, genom vilket de som låg på fjärde tillräckligt med utrymme inom tabellen, det helt inom det finns en minikris efter du kommer att ha förlorat fjärde matchen inom rad, denna direkt i form av 2:1 ifrån Elche efter du kommer att ha lett resultat i ytterligare kl. 77:e minuten resten av matchen. Stole Dimitrievski stod för att inte på målet för att stödja klubben ifrån Madrids förorter.

Fran Garcia satte Rayo inom ledningen inom den 52:a matchminuten, så Elche lyckades komma igen i form av det finns en fantastisk comeback på sju min – först inom den 77. Ezekiel Ponce som ett sätt att straffa gästernas skydd gång för att stödja segern.

Rayo ligger för tillfället är på 11:e tillräckligt med utrymme inom tabellen i form av 31 den bästa poängen…, för tillfället är bara för att två fler än 13-placerade Elche.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × one =