Oavgjort resten av Barcelona men även Napoli, Elmas duktig! 🎥

Barcelona men även Napoli gjorde för närvarande oavgjort inom den primära matchen inom 1/16-finalerna inom Champions League.

Värdarna även har fler angrepp men även typ, så Napoli har varit dessutom lika specifik men även farlig inom sina omständigheter. Resultatet öppnades efter det finns en halvtimme hela genom Zjelinski. Även den makedonska landslagsmannen hade gigantiska fördel anger orsak på detta mål som Elif Elmas. Elif kastade den genom användning av det finns en mästerlig dribbling Jordi Alba hemmahörande i ett game efter tenderar att pojken hittat sätt Зjelinski för att hemmahörande i olika försöket placerade bollen inom webben.

Barcelona nådde kvitteringen inom olika halvlek hemmahörande i det finns en straffspark Ferran Torres. Inom den tipsa resten av matchen har varit Barcelona laget för att skapade fler chanser, så resultatet förändrades för att inte men även förblev 1:1.

Inom de som olika tre matcherna är överraskningen Borussia Dortmunds nederlag hemma resten av Rangers (2:4), Betis inom Ryssland slog Zenit 2:3, Sheriff på Boban Nikolalov firade det finns en 2-0-seger emot Braga Nikolov på planen har varit resultat i ytterligare den 89:e minuten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − fourteen =