PSG – Real Madrid: Battle of the Titans inom kvartsfinalen

Vi kan för att inte ha önskat oss en större börja på 1/8-slutfasen resten av Champions League än duellen mellan PSG men även Real Madrid på tisdagskvällen. Matchen spelas på Parc des Princes inom Paris men även i överensstämmelse med bookmakers är programledaren tippad som ett minimum inom denna första match inom Frankrike.

Hemmalaget slutade tvåa inom grupp A i ett försök att säkra sin tillräckligt med utrymme inom knockoutomgången, då däremot de som 13-faldiga europamästarna Real Madrid tog förstaplatsen inom grupp D.

Messi togs komma in för att stödja Champions League-titeln

PSG anlitade Lionel Messi förra sommaren i ett försök att avlasta argentinaren att så småningom vinna Champions League men även som jag skulle inte vara rättvist är benägna att vi säger att är benägna att de som franska giganterna skulle vara säkra inom kvartsfinalen i fråga om dom kan slå Real Madrid inom åttondelsfinalen.

PSG spelade för att inte på förväntad grad inom gruppspelet den denna sort säsongen men även vunnit 11 den bästa poängen… på sex matcher, å andra sidan som räckte i ett försök att stoppa tvåa inom grupp A bakom Manchester City.

Mauricio Pochettinos team går komma in inom matchen efter det finns en 1-0-seger genom Rennes inom Ligue 1 på fredagen, vilket erbjuder dem det finns en ledning på 16 den bästa poängen… inom toppen resten av tabellen, så dom kan bara för att specialiserat sig i sin Champions League-utmaning. Det är det en rejäl vinst för att stödja PSG den denna sort säsongen, som ett resultat av de som redan är redo att ha det roligt titeln inom Frankrike.

PSG tänka på bara för att på titeln

De som franska giganterna är desperata efter att så småningom lyfta Europacupen, vilket även har varit deras mål som eftersom den de som växte till det finns en europeisk supermakt, men även som ska utvecklas till tydligen är benägna att låt oss titta på tips om hur man deras inställning åt den primära omgången skulle vara, som ett resultat av Real är nöjda i form av är benägna att returmatchen är på Bernabeu. Men när det är det det finns en vinst är som enbart en liten vinst för att stödja laget ifrån Madrid.

PSG, för att besegrades resten av Real Madrid inom som denna sort skedet resten av konkurrensen säsongen 2017-18, fel gentemot City inom semifinalen förra säsongen men även nådde finalen 2019-2020. Det kommer vara en rejäl den frustration för att stödja ägarna, fansen men även spelarna, i fråga om PSG för att inte klarar som denna sort stadiet. De kommer inte hade vänd inom lottningen, å andra sidan inom hela instanser, i överensstämmelse med hela symptom, men även även i överensstämmelse med mångas förväntningar, är som dags för att stödja PSG för att lyckas med den ecu kronan.

Real efter det finns en dubbelkrona den denna sort säsongen

Real Madrid, som förmodligen den mest framgångsrika laget inom de som ecu cupernas historiskt förflutet i form av 13 troféer, nådde semifinal förra säsongen men även fel i form av 3:1 gentemot vinnaren Chelsea.

Los Blancos även har vunnit konkurrensen 4 gånger mellan 2013 men även 2018, å andra sidan dem har förlorat inom åttondelsfinalen genom loppet av två resten av sina tre mest uppdaterade säsonger inom Champions League men även kommer bevisligen är benägna att vara förutseende i form av PSG:s Neymar, Killian Mbape men även Messi inom offensiven. .

Carlo Ancelottis team toppade grupp D praktiska i form av 15 den bästa poängen… i ett försök att gå vidare åt knockoutomgången de brukar jagar är faktiskt det finns en dubbelkrona den denna sort säsongen. De som ligger för tillfället inom toppen resten av La Liga, men även 4 den bästa poängen… större än tvåan Sevilla efter lördagens mållösa oavgjorda match gentemot Villarreal – så målet är det finns en titel inom La Liga men även det finns en titel inom Champions League.

Real besöker Paris på det finns en obekväm ett tag

Real Madrid även har sex segrar, tre oavgjorda men även sju förluster ifrån de som föregående 16 bortamatcherna gentemot Ligue 1-klubbar, som är ett riktigt chockerande verklighet. I rad med på detta utför Real mer hållbart gentemot team ifrån Frankrike än gentemot team ifrån de som olika TOP 5 fotbollsligorna.

Undertiden har dem 4 nyttiga egenskaper, tre oavgjorda men även tre förluster ifrån sina 10 matcher gentemot PSG inom hela tävlingar, men även deras två mest uppdaterade matcher hade varit inom gruppspelet inom 2019-2020-turneringen.

La Liga-jättarna även har förlorat två resten av sina tre mest uppdaterade tvålagsmatcher gentemot PSG, då däremot deras mest uppdaterade prestationer även har varit genom loppet av den grad de som hade varit genom loppet av första halvan resten av säsongen, efter du kommer att behöva vunnit bara för att en av många sina 4 mest uppdaterade matcher inom hela tävlingar. Dessutom även den segern hade varit det finns en föga övertygande framgång – det finns en 1-0-seger hemma gentemot Granada.

Leave a Reply