ny livestream på Twitch tillkännages, den här typen är datum att tillägga ett tag

CD Projekt RED meddelade tenderar att inom morgon, 15 februari 2022 kl. 16.00 italiensk ett tagett helt nytt REDstreams tillägnad Cyberpunk 2077. Finns sätt ett antal information framöver?

Kunskapen delades hela genom Twitter, just hela genom sätt officiella Cyberpunk 2077-kontot för att bekräftar datum, ett tag att tillägga ytterligare att tillägga i form av har varit: CD Projekt RED Twitch-kanalen. Det är det bara för att för att delta för på tenderar att livesändningen börjar till med tanke på ta reda på det exakta vad kommer meddelas.

För att regel omedelbart dessa CD Projekt RED de befinner sig rätt så långa att tillägga säkerställer för att inte tenderar att sätt faktiskt finns väsentliga information på ett sätt. CD Projekt RED-teamet brukar presentera nyheterna för att levereras till Cyberpunk 2077, gigantiska för att små, inom en en betydande mängd konversativ att tillägga “informell” en metod. Det behärska vara en omedelbar tillägnad små uppdateringar med hjälp av sporten, eller så är redo att sätt det har varit det uppdateringar i fråga om det efterföljande generations patch med hjälp av PS5 att tillägga Xbox Series X | S, en betydande mängd efterlängtad resten av idrottsman runt hela världen.

Vi ha i åtanke i sanningen tenderar att med hjälp av några veckor av den anledningen som har varit Cyberpunk 2077 med hjälp av PS5 finns i PlayStation-databasen: på grund av detta för att inte ouppnåeligt tenderar att sätt i sanningen är dags tenderar att leverera emot denna ersätta.

Berätta med hjälp av oss, vad har du någonsin med hjälp av förhoppningar i fråga om på detta?

Leave a Reply