Manaskov närma sig för att försvinna Veszprem

Dejan Manaskov närma sig för att ändra klubbfärger efter säsongens stängning. Hans dagens medlemskap Veszprem meddelade tenderar att mannen för att inte närma sig att förlänga för kontraktet genom användning av den makedonske landslagsmedlemmen.

Manaskov med ursprung i Rhein-Neckar anlände mot Veszprem 2017. Fram till nu även har mannen utfört 156 matcher, under vilket mannen gjort 536 mål som. Via Veszprem även har mannen vunnit två titlar inom SEHA-ligan men även det finns en inom Ungerska mästerskapet.

“Tacksamhet Deki, framgång mot inom delen av din yrke.” meddelade Veszprem.

P.g.a. det finns en extrem knäskada även har Manaskov varit borta länge. Skadan hindrade honom med ursprung i tenderar att spela inom EM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six − two =