För att det finns en minne – Ronaldinho har varit den primära för att fick genom 1, 0 00 000 visningar på YouTube

På 17-årsdagen resten av lanseringen resten av den gynnade videowebbplatsen YouTube, påminde ett antal fotbollsfans hela i fråga om är benägna att sätt berömda brasilianska esset Ronaldinho har varit den primära den som “bröt” nätet via genom 1 miljon visningar på plattformen.

2005 gjorde Nike ett osannolikt jobb via är benägna att anlita Ronaldinho så att marknadsföra sina nya Nike Tiempo-skor, via det finns en video under vilket brasilianaren gör utfärdar som kan vara omöjliga (dessutom efteråt väckte det finns en diskussion i fråga om trovärdighet).

Framgång är men viktigare som ett resultat av det är det inom “eran” tidigare att Fb-, Twitter dessutom olika sociala community.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 3 =