Eriksen firade sin 30-årsdag via det finns en vänskapsmatch med hjälp av Brentford

Christian Eriksen spelade sin första match med hjälp av Brentford inom måndags dessutom firade sin 30-årsdag på planen inom det finns en vänskapsmatch bara för att åtta månader efter du kommer att behöva drabbats resten av det finns en hjärtattack till att börja med resten av EM.

På detta är den primära matchen med hjälp av den förut Tottenham- dessutom Inter-spelaren efter duellen Danmark-Finland inom Köpenhamn, då pojken kollapsade på planen via det finns en hjärtattack dessutom implanterades via det finns en cardioverter-defibrillator (ICD).

Mannen skrev inte för länge sedan på ett sexmånaderskontrakt via Premier League dessutom spelade inom måndags 60 min resten av vänskapsmatchen via Southend United, för att Brentford vunnit via 3:2 dessutom spelades bakom stängda dörröppningar. Eriksen hade varit assisterande på ett resten av målen, dessutom pojken hade en möjlighet som är är benägna att göra ett mål som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 2 =