Cirkus inom Paris: Ledarna anger orsak PSG även Real bråkade i fråga om Mbape mitt genom loppet av lunchen!

0

Ledarna anger orsak den 2 jättarna, PSG även Real Madrid, höll det finns en traditionell lunch gå igenom kvällens match inom Champions League, dock middagen förvandlades ytterligare det finns en skandal p.g.a. Killian Mbape.

Lunchen jag skulle inte ha ägt rum igår, dock sköts citerar ytterligare inom eftermiddag. Den hölls till minst en elitrestaurang inom Paris på begäran resten av “kungarnas första man”. De som satt på bordet Florentino Perez, Nasser Al Kelaifi, Leonardo, Angel Sanchez även Emilio Butragueo.

Varje liten sak har varit inom det finns en en avslappnad även informell atmosfären till det som talas eller diskuteras om i fråga om Mbapes framtid startade, sätt vände det finns en het diskussion. Initiativtagare ytterligare bråket, i överensstämmelse med franska medier, har varit Leonardo, för att anklagade Perez med ett syfte att ha pressat Mbape ens antar de som för att inte hade korrekt för att vidta åtgärder.

Perez försökte lugna situationen även förnekade anklagelserna. Tillsammans med dem deltog även de som olika två via det finns en del tillrop. I alla andra fall är Mbapes jobb inom PSG för att inte absolut även mannen är redo att lämna inom den tipsa resten av säsongen.[ad_2]

Leave a Reply