McInroe: Ingen person hade på planen för att Federer

Den amerikanske tennislegenden John McEnroe menar är benägna att närvaron resten av Roger Federer fattas en alltför stor mängd inom en samtida tennis, som ett resultat av mannen är den “väsentligen den mest fashionabla” tennisspelare för att du har någonsin fångat det finns en racket.

“För att ett fan resten av den den här typen spelet jag skulle inte jag sannerligen vilja undersöka honom på ATP-touren ett tag åt. Vi kommer att få för att inte förlora ur minnet att mannen är 40 12 månader samt är benägna att pojken även har genomgått ett antal kirurgiska ingrepp de som mest uppdaterade två åren och det är det för att inte flippant för att komma tillbaka igen åt det finns en så överdriven scen. Å andra sidan jag tänkte samma identiska sak när som helst pojken hade varit frånvarande inom ett halvår 2016 efter du kommer att behöva förlorat emot Milos Raonic inom Wimbledon. Vi trodde alla de är benägna att pojken hade varit “klar”, dock pojken hände igen samt vunnit Australian Open. Pojken även har redan bevisad att mannen är framgångsrik åt otänkbara bedrifter, dock sätt den här typen jag skulle inte vara sätt gigantiska. “Jag skulle inte ha betraktat det finns en tennisspelare i form av extra på tennisbanan,” uttalas McInroe.

Schweizarna spelade bara för att 13 matcher 2021, noterade 9 funktioner samt 4 förluster samt fel inom segerkandidaten Wimbledon inom kvartsfinalen. Rafael Nadal även har redan kvalificerat sig för att stödja 21 Grand Slam-titlar, det finns en större än pojken, samt i fråga om pojken tillåts närma sig pojken i form av gigantiska chans är benägna att passeras resten av Novak Djokovic, dock sätt sänker för att inte statusen för att GOAT (Greatest of All Time) bland det finns en del tennis följare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − fourteen =