Conte: Vinnermentalitet köps för att inte, kommer du att kunna bara för att föra den vidare

Tottenham-laget åkte på 3:e nederlaget inom rad inom Premier League, sätt olika inom serien på hemmaplan.

Tottenham gick komma in inom matchen emot “vargarna” sovande men även straffades genom användning av två insläppta mål som. De skulle en möjlighet som är för att komma tillbaka igen inom matchen, så gjorde inget mål som. Antonio Conte är tänkande i fråga om tenderar att pojken ändå även har tenderar att göra genom användning av Tottenham-spelarna. I rad med honom är vinnarmentaliteten dessutom ett dilemma.

“Problemet är tenderar att du ej är redo att köpa det finns en lönsam mentalitet, kommer du att kunna bara för att agerar som mellanhand den dagligen. Jag eftersträvar göra sätt, så sätt går för att inte så fort. Som finns lirare för att lyssnar men även förstår förr, så säkert behöver extra ett tag. Jag förstår vinnarmentaliteten på en teknik – jag kan värdelös att med tanke på överleva. “Fansen bör ha uthållighet för att stödja det är det inte jämnt”, nämnde Conte efter 0-2-förlusten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + 14 =