inga spekulationer i fråga om Activision Blizzard, målet är för tillfället är VR

För närvarande, genom den kvartalsvisa telefonkonferensen resten av Sony tillägnad investerare att tillägga analytiker, ombads finanschef Hiroki Totoki är benägna att kommentera förvärvet resten av Activision Blizzard ifrån Microsoft. Sony behöver ändå för att inte göra farliga spekulationer i problemet. Firman är fokuserat på är benägna att expandera komma in på VR-marknaden.

Exakt uttalas Totoki-san att som är sätt besvärligt för att stödja Sony är benägna att vi säger att betydligt i fråga om affären mellan Microsoft att tillägga Activision Blizzard. Pojken tillade är benägna att förvärvet men för att inte är klart att tillägga är benägna att Sony för att inte även har någon person klar en bild resten av vilken ungefär av förändringar som kan är benägna att ske i spelets affärsmodell. P.g.a. på detta behöver Sony för att inte tänka på att .

Helt välja de som är benägna att “förfölja att tillägga slutföra sin teknik på korrekt tidpunkt”. Totoki-san pratade dessutom i fråga om VRatt tillägga nämner hus för att stödja tillväxt på både hårdvaru- att tillägga mjukvarusidan, så Sony förväntar sig sig är benägna att marknaden närma sig är benägna att expandera.

PlayStation Studios

Av den anledningen som pratade Totoki-san i fråga om Sonys prognoser för att stödja försäljningen resten av PS5 genom det efterföljande räkenskapsår (mellan april 2022 att tillägga mars 2023), att tillägga nämner sanningen det efterfrågning tillgänglig på marknaden är tillfredsställande överdriven att kunna rekordförsäljning ska ha förmågan att uppnås. Sony knegar intill genom användning av leverantörspartnerföretag att tillägga hoppas är benägna att dem kan möta denna rekordprestanda, dock p.g.a. den fortsatta störningen resten av leveranskedjan är sätt otänkbart är benägna att genom användning av säkerhetsvänlig vi säger att vad kommer inträffa det efterföljande 12 månader.

För att sagt, Totoki-san uttalas är benägna att du kommer att behöva ha det finns en mål som överdriven grad. Hela genom är benägna att ställa komma in ett minska objektiv kan Sony slappna resten av och i verkligheten sikta på sätt. Det finns en extra det exakta prognos för att stödja räkenskapsåret 2022 närma sig är benägna att delas på ett tag i den konsoliderade resultatrapporten.

Sony närma sig noggrant för att undersöka för sina finansiella möjligheter att tillägga faror att kunna avgöra i fråga om det finns en investering. Frågade i fråga om de vill sätt köpa studiorna totalt eller bara för att göra partiella investeringar, förklarade Totoki-san är benägna att i fråga om målet genom användning av förvärvet är ett effektivt som företag så jag skulle inte de som vilja köpa 100 %. Ett extra avgränsat intresse är redo att tillfogande bekymmer genom användning av är benägna att konstruera citerar ett duktig partnerskap. På detta är sammanfattning vad sätt hände genom användning av Bungie, köpt för 3,6 miljarder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − one =