Via Bale för att starter, Real bara för att genom användning av det finns en den bästa poängen… borta kontra Villarreal

Real Madrid misslyckades genom användning av för att lyckas med segern inom sätt svåra besöket resten av “Ceramics” inom Villarreal, men även spelade bara för att 0:0 som ett sätt att förbli ledare genom användning av bara för att 4 poängs vinst genom sätt “slarviga” Sevilla.

Carlo Ancelotti överraskade hela hela genom tenderar att placera walesaren Gareth Bale inom startuppställningen inom hans första utestående inom La Liga av den anledningen som den 28 augusti, å andra sidan “Kingarna” lyckades för att inte bryta sätt solida försvaret resten av “ubåten”.

Inom olika halvlek hade Real större än matchen, å andra sidan målet nåddes för att inte, men även inspelet resten av Luka Jovic men även Luka Modric genom loppet av matchens slutlig kvartal hjälpte för att inte heller, även när Jovic inom den 89:e minuten hade det finns en fantastisk sannolikhet tenderar att träffa strålen.