George Soros barnbarn önskade att köpa Tottenham

Media på ön rapporterar är benägna att ledningen för att stödja Tottenham även har avvisat ett förslag på tre miljarder kilo med ursprung i ett amerikanskt som företag.

Sätt handlar i fråga om rörelsen “LAMF En världsomfattande Venture”. I enlighet med engelsk media erbjöd investerarna 2,3 miljarder kilo så att köpa aktierna, allteftersom återstoden hade varit avsiktligt så att skydd skulden.

Detta ägaren Daniel Levy pratade via företagets första man, Jeffrey Soros, som kan vara barnbarn åt George Soros. Dock slutligen hade varit förhandlingarna för att inte framgångsrika. Förr hade varit ett amerikanskt men även ett singaporeanskt som företag förbereda att att skaffa sig Tottenham.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + 5 =