Mitt vigsel, trailer men även den lilla bokstaven med hjälp av nya DLC

Mitt äktenskap är sätt nya DLC hemmahörande i The Sims 4ut den 17 februari på PC, PlayStation men även Xbox: Electronic Arts presenterade den via det finns en trailer men även många av den lilla bokstaven i fråga om vad vi är redo att förutse oss resten av på detta paket.

Är redo att totalisera 20 miljoner spelare, The Sims 4 av kontinuerligt därefter är benägna att rekommendera nytt innehåll materialmen även inom sätt den här typen fallet gör sätt sätt via ett särdeles romantiskt tillstånd, för att gör är benägna att vi är redo att uppleva de perfekta dagen inom vårt digital liv.

Inom väntan till minst en komplett presentation, planerad åt den 11 februari kl. 19.00, upptäcker vi hemmahörande i den officiella webbplatsen med hjälp av The Sims 4 är benägna att paketet Mitt vigsel tillåta oss för att gå Tartosedet finns en hisnande tillräckligt med utrymme för att är redo att erbjuda suggestiva solnedgångar, vackra {stränder}, {färgglada} trädgårdar men även majestätiska vattenfall: ingenting lysa med sin frånvaro.

“Denna idylliska miljön är den idealiska miljön så att ha det roligt dina simmars vigsel, hemmahörande i byta resten av av religion åt förnyelse resten av de garantier som, i enlighet med alla de strejker resten av ett sagobröllop!”, läser synopsis.

” kreativt ha förmågan att avslöja antal personlighetssidor så att inom detalj planera antal variationer resten av dina simmars drömbröllop: firandet för att kulminerar via ceremonin, gästerna, dekorationerna, den avgörande kläderna, tårtan, lokalen men även extra. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + 1 =