kopior flyter in i för tidigt; Techland ber det som får redo på D1, erkännande

0

[ad_1]

Säkert fysiska exemplar resten av Dying Light 2 Stay Human är redan inom omlopp, så Techland även har bett sina följare är benägna att för att inte spela förrän dagen med hjälp av release. Skälen är relaterad åt ankomsten resten av D1-patchen.

Här är vadå pojken nämnde Techland på Twitter: “Överlevande kollegor, vi alla vet att är benägna att ett antal er hade åt återförsäljningskopior resten av Dying Light 2 tidigare att släppdatumet … Vi förstår är benägna att ni behöver börja dela upptäcka kommunen så snabbt för att uppnåelig samt vi kan för att inte vara lyckligare! För att sagt, du kan ber vi dig för att delta för åt den 4 februari, med hjälp av på som datumet närma sig du kan dessutom är benägna att få åtkomst till alla de reformeringar samt korrigeringar för att vi har varit försedd med implementerat genom loppet av de som mest uppdaterade veckorna och eftersom vi är benägna att introducera i form av korrigeringsfilen med hjälp av dygn 1. Sätt den här typen är stilen är benägna att uppleva Dying Light 2 inom den alternativ för att den ska spelas inom.”

Det finns en inställning hemmahörande i Dying Light 2

Detta kan vara en förståelig anledning. Ivrig spelare jag skulle inte riskera är benägna att uppleva Dying Light 2 Stay Human i form av det finns en minska standarden än vad som är redo att erbjuda samt på detta jag skulle inte förvärva dem att prata illa i fråga om sporten för tidigt. Tenderar att spela förtidig tillåta dessutom säkert idrottsman avslöja plotdetaljer samt göra spoiler online- för många som väntar på som riktiga releasedatumet.

Borde du köpte den digitalt till minst en PC, den här typen är den vilka anti-manipuleringstekniker kommer Dying Light 2 Stay Human att använda.

[ad_2]

Leave a Reply